Palautteita koulutuksistani:

 

"Todella hyvä vetäjä ja koulutus!"

"Kouluttaja oli aivan ihanan perehtynyt ja ammattitaitoinen kohderyhmälle! Ilmapiiri rento ja asioiden esittäminen huomioi koulutettavat."

"Kerrankin koulutus, josta oli suoraa hyötyä omaan työhön!"

"Olen erittäin tyytyväinen tähän koulutukseen. Saimme monta asiaa sulateltavaksi ja useita pääsimme kokeilemaan. Tekemällä oppii ja moni asia vaatii harjoitusta."

"Koulutus oli tarpeellinen ja monipuolinen. Edettiin hitaimman mukaan mikä oli hyvä! Aina sai kysyä!!"

"Tunnelma oli leppoisa ja ohjaaja antoi tilaa kysymyksille :)."

"Kiitos! Kouluttajan antamat vinkit ja ohjeet olivat selkeitä ja tällainen "laitenoviisikin" pysyi hyvin mukana ja rohkaistui jopa itsenäisesti heti kokeilemaan oppimaansa."

"Todella tarpeellinen ja käytännönläheinen koulutus mobiiliteknologiasta. Kouluttaja osasi hyvin ottaa huomioon opiskelijoiden tarpeet, kuunnella kysymyksiä ja keskittyä siihen, mistä eniten haluttiin tietoa ja harjoitusta. Tämän kaltaista koulutusta jokaisen opettajan työhön pitäisi kuulua säännöllisesti."

"Kouluttajalla oli erittäin hyvä materiaali, jota hyödynnettiin, joten se mahdollisti paikan päällä tehtävän toimintasuunnitelman."

"Koulutus sattui omalta osaltani todella tarpeeseen, sain välittömästi hyötyä omaan työhöni. Eskon asiantuntijuus ja tapa kouluttaa ovat todella hyviä. Iso Kiitos!"

"Koulutuspäivät Tampereella olivat todella mieluisia; opetus oli käytännönläheistä; opettaja oli rauhallinen ja jaksoi käydä itsestään selviäkin asioita uudelleen läpi."

"Selkeä opetustyyli. Oli helppo pysyä mukana vaikka ei paljon ole kokemusta sovellusten käytöstä."

"Erittäin hyödyllinen koulutus ja mielestäni Eskon koulutustyyli ja persoona olivat loistavat! Kiitos Esko."

"Jälleen kerran innostava päivä! Hyvä, että tieto on koottu järjestelmällisesti blogiin, josta sen näkee myös myöhemminkin. Hyvät, käytännönläheiset sovellukset, joita voi oikeasti käyttää ja ideoida omassa työssään. Ammattitaitoinen ja ystävällinen kouluttaja! Looginen ja järjestelmällinen eteneminen kurssipäivänä. 10+"

Koulutuksen osallistujan blogikirjoitus:

HY Koulutus- ja kehittämispalveluiden blogissa